fbpx

Dekal “Gjirafa”- KPC159

16.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Dimensionet e rregulluara si në vizuelizim janë 75*120cm.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit, si dhe krëhri për aplikimin e dekalit.

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.