fbpx

Dekal “Ariu & Llampa formë të hënës”- KPC107

39.00

Këto dekale (stiker) me ngjitës në pjesën e pasme, vendosen në sipërfaqet e mureve të lëmuara (glet).
Dekalet tona janë të thjeshta për t’u aplikuar. Këto dekale kanë cilësi të lartë mat dhe jep ndjenjën se dizajni është pikturuar në mur.

 

Cka përfshihet –

  • – Ariu 120cm gjatësi
  • – Yje – (3-4-5cm) – 23 copë
  • – Yje që shkëlqejn – 10 copë
  • – Llampa formë e hënës  38*38cm, (gjatësia e kabllos zgjatëse 160cm).

Në paketim janë përfshirë krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.