fbpx

Canvas(piktura) Dua-CSH112

13.0045.00

Duaja(lutja) para gjumit dhe kur zgjohemi, t’i kujtojmë vetës dhe familjarëve çdo herë.

Pikturë e printuar në “Canvas” (pëlhure) printohet me një kualitet të lartë, e kapur në korniza druri-gati për t’u varur  mur.

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

SKU: N/A Categories: , Tag: