fbpx

Canvas(piktura) -CSH110

13.0045.00

Shtyllat e Islamit dhe besimit…

Pikturë e printuar në “Canvas” (pëlhure) printohet me një kualitet të lartë, e kapur në korniza druri-gati për t’u varur  mur.

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.

SKU: N/A Categories: , Tag: