fbpx

Piktura Premium – CPRE017

110.00

Bëjeni tuajën një pikturë Premium dhe bëjeni zili çdo të ftuar që keni në hapësirën tuaj të shtëpisë ose zyrës duke treguar njohuritë tuaja në dekorimin si dhe dashurinë për te veqantën.

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade), e kapur në korniza druri-gati për t’u varur ne mur.

Set 3 copë
Dimensioni për copë : 75*95cm  

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Categories: , Tags: ,