fbpx

Piktura Premium – CPRE009

30.00

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade) dhe korniza te jashtme druri.

Dimensioni: 100*90cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Out of stock

Categories: , Tags: ,