fbpx

Piktura Premium – CPRE006

120.00

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade) dhe korniza te jashtme druri.

Dimensioni: 130*80cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

SKU: 1 Categories: , Tags: ,