fbpx

Piktura Premium – CPRE021

85.00

Bëjeni tuajën një pikturë Premium dhe bëjeni zili çdo të ftuar që keni në hapësirën tuaj të shtëpisë ose zyrës duke treguar njohuritë tuaja në dekorimin si dhe dashurinë për te vecantën.

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade), e kapur në korniza druri-gati për t’u varur ne mur.

Set 3 copë
Dimensioni për copë : 35x130cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Out of stock