fbpx

Piktura Premium – CPRE015

70.00

Bëjeni tuajën një pikturë Premium dhe bëjeni zili çdo të ftuar që keni në hapësirën tuaj të shtëpisë ose zyrës duke treguar njohuritë tuaja në dekorimin si dhe dashurinë për te veqantën.

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade), e kapur në korniza druri-gati për t’u varur ne mur.

Dimensioni: 120*120cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Out of stock