fbpx

Piktura Premium – CPRE013

60.00

Për të garantuar cilësinë tonë të klasit të parë, ne ju sygjerojm canvasat PREMIUM të cilësisë së lartë dhe unike. Të gjitha të punuara me kujdesin më të madhë.

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade), e kapur ne korniza druri-gati per t’u varur ne mur.

Dimensioni: 130*80cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Out of stock