Vitorja dekor per zbukurimet ne kuzhina (sikurse ne gjithe boten) perdorim nje siperfaqe termoplastik transparent i njohur si “polyacrylate” hi-gloss 5mm me nje shkelqim te larte duke ju dhene nje pamje te mrekullushme dhe moderne. Ky material eshte i qendrushem ndaj goditjeve dhe nxehtesisë me shume se 20 here se xhami i pastër.

Cmimi per meter gjatesi eshte 75.00€. Ne cmim perfshihet realizimi dhe montimi.
Pasi te dakordohemi per cmimin dhe te perzgjedhni dizajnin ne vime i bejme matjet e sakta dhe mbrenda 4 – 5 dite behet montimi.

Vizito katallogun tonë:

Kuzhinat web

www.vitorja.com | info@vitorja.com | +37745 699 199(viber)

Gazetarja Shqipe Berisha, sjell një storie për instalimin e qelqit në kuzhinë, e cila i jep shije, ngjyrë dhe jetë ambientin ku qëndroni një pjesë të madhe të kohës. Keni mundësi të zgjedhni dizajnin që doni ose 100 lloje të tilla që i ofron ” Vitorja decor”

Vitorja01

Vitorja14

Vitorja15

Vitorja16

Vitorja17

Vitorja18

Vitorja19

Vitorja20

Vitorja21

Vitorja22

Vitorja23

Vitorja24

Vitorja25

Vitorja26

Vitorja27
Vitorja01

Vitorja02

Vitorja03

Vitorja04

Vitorja05

Vitorja06

Vitorja07

Vitorja08

Vitorja09

Vitorja10

Vitorja11

Vitorja12

Vitorja13