Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

H.0150

€18.00
Adding to cart
 • H.0150

  - Dimensionet e përgjithshme: 160cm x 75cm
  Ngjyra: Bardhë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €18.00

  View Product