Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

Thënje personale

€6.00€23.00
Adding to cart

H.0040

€16.00
Adding to cart
Sale

K.0006

€17.00 €14.00
Adding to cart

K.0174

€28.00
Adding to cart

K.0175

€14.00
Adding to cart

K.0176

€14.00
Adding to cart

K.0177

€5.00
Adding to cart

K.0178

€29.00
Adding to cart

K.0180

€38.00
Adding to cart

K.0185

€28.00
Adding to cart

K.0194

€14.00
Adding to cart

K.0195

€23.00
Adding to cart

K.0196

€14.00
Adding to cart

K.0205

€6.00
Adding to cart
 • S.21

  ,

  Për gjumë të rehatshëm
  Digital Print, Antibakterial, antialergjik.

  – Këllëfi i jorganit: 140*200cm
  – Çarçafi: 144*202cm
  – Këllëfi i jastekut: 50*70cm (2 Copë/Pc)

   

  €35.00

  View Product
 • Thënje personale

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €6.00€23.00

  View Product
 • ZBUKURIMI I KUZHINAVE

  Vitorja decor për zbukurimet në kuzhina përdorim një material special (sikurse në gjithë botën) siperfaqe termoplastike transparente e njohur si “polyacrylate” hi-gloss 6mm me një shkëlqim të lartë duke ju dhënë një pamje të mrekullushme dhe moderne.

  Ky material është i qëndrushem ndaj goditjeve dhe nxehtësisë (deri 90°) ME GARANCION nga prodhuesi, më shumë se 20 herë se qelqi (xhami).

  Çmimi për Metër gjatësi është 75.00€. Ne çmim përfshihet realizimi dhe montimi.

  Nese doni të bëni porosi së pari e përzgjedhni dizajnin pastaj ne vimë i bëjmë matjet e sakta dhe mbrenda 3 – 4 dite bëhet montimi.

  Shiko katallogun e ri me dizajne të reja për vitin 2017:  SHFLETO FLETUSHKEN 

  13087133_1044741482263071_5209358773457902966_o
  www. v i t o r j a . c o m | i n f o @ v i t o r j a . c o m | 0 4 5 6 9 9 1 9 9

  View Product
 • H.0040

  - Dimensionet e përgjithshme: 200cm x 50cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €16.00

  View Product
 • K.0006

  - Dimensionet e përgjithshme: 95cm x 140cm
  Ngjyra: Bardhë, Hiri

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €17.00 €14.00

  View Product
 • K.0174

  - Dimensionet e përgjithshme: 225cm x 190cm
  Ngjyra: E Bardhë, Pink

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €28.00

  View Product
 • K.0175

  - Dimensionet e përgjithshme: 150cm x 110cm
  Ngjyra: E Bardhë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0176

  - Dimensionet e përgjithshme: 150cm x 110cm
  Ngjyra: Pink

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0177

  - Dimensionet e përgjithshme: 80cm x 30cm
  Ngjyra: Hiri

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €5.00

  View Product
 • K.0178

  - Dimensionet e përgjithshme: 142cm x 203cm
  Ngjyra:E Bardhë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €29.00

  View Product
 • K.0180

  - Dimensionet e përgjithshme: 213cm x 175cm
  Ngjyra:E Bardhë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €38.00

  View Product
 • K.0185

  - Dimensionet e përgjithshme: 180cm x 140cm
  Ngjyra:E Bardhë, Pink

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €28.00

  View Product
 • K.0194

  - Dimensionet e përgjithshme: 51cm x 150cm
  Ngjyra:E Kuqe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0195

  - Dimensionet e përgjithshme: 170cm x 130cm
  Ngjyra:E Gjelbert, Kafe, Portokalli, Kalter

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €23.00

  View Product
 • K.0196

  - Dimensionet e përgjithshme: 130cm x 80cm
  Ngjyra:E Gjelbert, Kuqe, Kalter

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0205

  - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 60cm
  Ngjyra:E Kuqe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €6.00

  View Product