Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

ZBUKURIMI I KUZHINAVE

Vitorja decor për zbukurimet në kuzhina përdorim një material special (sikurse në gjithë botën) siperfaqe termoplastike transparente e njohur si “polyacrylate” hi-gloss 6mm me një shkëlqim të lartë duke ju dhënë një pamje të mrekullushme dhe moderne.

Ky material është i qëndrushem ndaj goditjeve dhe nxehtësisë (deri 90°) ME GARANCION nga prodhuesi, më shumë se 20 herë se qelqi (xhami).

Çmimi për Metër gjatësi është 75.00€. Ne çmim përfshihet realizimi dhe montimi.

Nese doni të bëni porosi së pari e përzgjedhni dizajnin pastaj ne vimë i bëjmë matjet e sakta dhe mbrenda 3 – 4 dite bëhet montimi.

Shiko katallogun e ri me dizajne të reja për vitin 2017:  SHFLETO FLETUSHKEN 

13087133_1044741482263071_5209358773457902966_o
www. v i t o r j a . c o m | i n f o @ v i t o r j a . c o m | 0 4 5 6 9 9 1 9 9

Category: Tags: , ID: 3769

Ju poashtu mund të dërgoni edhe porosit tuaja personale, çdo dëshirë, dizajn është i realizueshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZBUKURIMI I KUZHINAVE”