Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

U163

Vitorja decor për zbukurimet në kuzhina (sikurse në gjithë botën) përdorim një siperfaqe termoplastik transparent i njohur si “polyacrylate” acrylic hi-gloss 6mm me një shkëlqim të lartë duke ju dhënë një pamje të mrekullushme dhe moderne.
Ky material është qëndrushem ndaj goditjeve dhe nxehtësisë (deri 90˚) me shumë se 20 herë se qelqi (xhami). Na dergoni dimensionet e hapsirës suaj që t’ju dërgojm oferten e përafërt. Pasi të dakordohemi për çmimin dhe të përzgjedhni dizajnin ne vimë i bëjmë matjet e sakta dhe mbrenda 4 – 5 dite bëhet montimi.

SHFLETO FLETUSHKEN 

www. v i t o r j a . c o m | i n f o @ v i t o r j a . c o m | 0 4 5 6 9 9 1 9 9

€75.00

Category: Tag: ID: 3926

Ju poashtu mund të dërgoni edhe porosit tuaja personale, çdo dëshirë, dizajn është i realizueshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “U163”