Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

O.0275

- Dimensionet e përgjithshme: 70cm x 100cm

Ngjyra: Print

Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

€16.00

Category: ID: 2687

Ju poashtu mund të dërgoni edhe porosit tuaja personale, çdo dëshirë, dizajn është i realizueshëm.

Ky dekor është i zbatueshëm në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.
Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

There are no reviews yet.

Be the first to review “O.0275”