Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

M.078

,

Këto janë tapeta të personalizuara, produkti ma i ri në treg.

Nuk përmbajn erë 100% EKO – nuk i importojmë, i prodhojmë!

Dimensionet: Sipas dëshirës.
Ngjyra: Print

Ne poashtu dizajnojmë dhe i prodhojmë kërkesat e juaja personale.

Çmimi për M2.

€18.00

Categories: , Tag: ID: 4996

Ju poashtu mund të dërgoni edhe porosit tuaja personale, çdo dëshirë, dizajn është i realizueshëm.

Ky dekor është i zbatueshëm në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.
Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

There are no reviews yet.

Be the first to review “M.078”