Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

M.002

,

* Mural (Tapeta) & Self-adh (Folje vetëngjitese) *
Vitorja Decor muralet i prodhonë me cilësi të lartë dhe shtypen me ngjyra EKO (latex). Bojërat latex janë të sigurta, pa erë dhe krejtësisht të padëmshme për shëndetin e njeriut .

Muralet janë të zbatueshara në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.

Për Muralet (tapetat) ju duhet edhe ngjitës (lepak) për vendosje në murin tuaj.
Self-adh – folje vetë ngjitëse mjafton t’a zhveshni dhe të vendosni në murin tuaj.

Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

* Sizes *
300cm horizontalisht * 250cm vertikalisht
350cm horizontalisht * 265cm vertikalisht

Nëse keni nevojë për dimensione tjera, ju lutem na shkruani para se të bëni blerjen tuaj. Ne do të prodhojmë porosin tuaj sipas kërkesës suaj.

Imazhet e paraqitura janë për referenca dhe nuk pasqyrojnë gjithmonë dukjen e saktë.

Koha e prodhimit: 2-3 ditë pune.

€90.00€167.00

Clear selection
SKU: N/A Categories: , Tag: ID: 4226

* SHIPPING *
Në atë kohë kur ne dorzojmë porosin tek kompania postare, ajo merr përsipër përgjegjësinë për dorëzim.
Koha e dërgesës:
– në Kosovë brenda ditës pas kohës së prodhimit,
– në vendet e rajonit Shqipëri, Maqedoni, Mal të zi 4-5 ditë pune pas kohës së prodhimit,
– në vendet e Europës 7-12 ditë pune pas kohës së prodhimit.

Nëse vini re se paketa është dëmtuar, hapeni në prani të korrierit. Nëse dyshoni se porosia juaj mund të jetë e dëmtuar, plotësoni formularin e ankesës. Nëse vërehet se paketa është dëmtuar pas largimit të korrierit, për fat të keq, as dëmi i paketës e as ankesa nuk do ju njihen.

Ju lutemi sigurohuni që adresa numrin I jauj i telefonit në shënimin e porosisë të jetë e saktë.

*TERMAT DHE KUSHTET *
Nëse brenda një periudhe prej 14 ditësh pas marrjes së porosisë vëreni defektet teknike, duke përfshirë:
– madhësia e gabuar
– material i gabuar
– mungonë ndonjë pjesë e muralit
Ju lutem na kontaktoni.

Ne duam që ju të jeni të kënaqur me produktet tona, prandaj na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësim. Ne jemi këtu për ju çdo ditë, përveç ditëve të pushimeve.

There are no reviews yet.

Be the first to review “M.002”