Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

M.001

,

* Mural (Tapeta) & Self-adh (Folje vetëngjitese) *
Vitorja Decor muralet i prodhonë me cilësi të lartë dhe shtypen me ngjyra EKO (latex). Bojërat latex janë të sigurta, pa erë dhe krejtësisht të padëmshme për shëndetin e njeriut .

Muralet janë të zbatueshara në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.

Për Muralet (tapetat) ju duhet edhe ngjitës (lepak) për vendosje në murin tuaj.
Self-adh – folje vetë ngjitëse mjafton t’a zhveshni dhe të vendosni në murin tuaj.

Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

* Sizes *
300cm horizontalisht * 250cm vertikalisht
350cm horizontalisht * 265cm vertikalisht

Nëse keni nevojë për dimensione tjera, ju lutem na shkruani para se të bëni blerjen tuaj. Ne do të prodhojmë porosin tuaj sipas kërkesës suaj.

Imazhet e paraqitura janë për referenca dhe nuk pasqyrojnë gjithmonë madhësinë e saktë, por duhet të jenë shumë afër.

Koha e prodhimit: 2-3 ditë pune.

€90.00€167.00

Clear selection
SKU: N/A Categories: , Tag: ID: 4221

* SHIPPING *
Në atë kohë kur ne dorzojmë porosin tek kompania postare, ajo merr përsipër përgjegjësinë për dorëzim.
Koha e dërgesës:
– në Kosovë brenda ditës pas kohës së prodhimit,
– në vendet e rajonit Shqipëri, Maqedoni, Mal të zi 4-5 ditë pune pas kohës së prodhimit,
– në vendet e Europës 7-12 ditë pune pas kohës së prodhimit.

Nëse vini re se paketa është dëmtuar, hapeni në prani të korrierit. Nëse dyshoni se porosia juaj mund të jetë e dëmtuar, plotësoni formularin e ankesës. Nëse vërehet se paketa është dëmtuar pas largimit të korrierit, për fat të keq, as dëmi i paketës e as ankesa nuk do ju njihen.

Ju lutemi sigurohuni që adresa numrin I jauj i telefonit në shënimin e porosisë të jetë e saktë.

*TERMAT DHE KUSHTET *
Nëse brenda një periudhe prej 14 ditësh pas marrjes së porosisë vëreni defektet teknike, duke përfshirë:
– madhësia e gabuar
– material i gabuar
– mungonë ndonjë pjesë e muralit
Ju lutem na kontaktoni.

Ne duam që ju të jeni të kënaqur me produktet tona, prandaj na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësim. Ne jemi këtu për ju çdo ditë, përveç ditëve të pushimeve.

______________________________

Description
Give a beautiful look to your walls!

* WALL MURAL (not a self adhesive) / Self ADHESIVE WALLPAPER (vinyl material)

All wallpapers we create with the latest, ecological HP technology. The organic latex inks are safe, odorless and completely harmless to human health (Green Guard Certificate), environmentally friendly and certified for fire resistance. Also the peel&stick material is free from any form of fluoride and phthalates.

*SIZES*

118,11″ wide x 98,43″ high / 300cm wide x 250cm high
137,80″ wide x 98,43″ high / 350cm wide x 250cm high

If you need this wallpaper in a different size, please write me before buying. We will produce the wallpaper according to your request.

Get to know our products better. Order a sample to check how our material sticks to your wall / surface and how look the colors in real print. The sample does not reflect the print quality on a 1: 1 scale. But if you want the sample with print quality in your size in scale 1:1 please write me a message before buying with your dimensions.

This product is printed and digitally cut. The wallpaper usually is delivered in few panels / pieces / sheets. Single sheet maximum width: ca. 130cm.

The images displayed are for references and do not always reflect the exact size, but should be very close.

Production time: 7-12 business days, then shipping with the courier / post.

*SHIPPING*

Note: At the time of pass the package to the courier company or post office, the courier or post company takes over all responsibility for delivery.

If you notice that the package is damaged, collect it from the courier and ask for it to be opened it in the presence. If there is a reason, fill in the complaint form. If you notice the package is damaged after the courier’s departure, unfortunately, neither the damage to the package, nor the complaint will be recognized.

Please make sure the address is correct when you place an order and please provide your phone number in the order note. The phone number is for the courier service. We don`t take the responsibility for a wrong address on package (because of a wrong address entered by the customer).

*TERMS AND CONDITIONS *

If within a period of 14 days upon receipt of the package you notice the technical defects, including::
– wrong size
– wrong material
– integral parts of the order are missing
Please, contact Us.

PLEASE NOTE: Technical defects do not include: color differences due to the differences in color reproduction on computer monitors.

All our wallpapers also in rolls / wall murals from the outset are specially made to order, at the request of the customer (individual order), that means, the wallpaper / wall mural doesn`t exist physically during the order process, so we do not accept any return. We want you be happy with our products, so please contact us, if you have any questions or concerns. We are here for you everyday, except holidays.

There are no reviews yet.

Be the first to review “M.001”