Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

K.0315

Janë të zbatueshara në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.

Self-adh – folje vetë ngjitëse mjafton t’a zhveshni dhe të vendosni në murin tuaj.

Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

– 100% EKO standard –

– 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

– 100% rezistent ndaj ujit

€7.00€10.00

Clear selection
SKU: N/A Category: Tags: , ID: 3056

* SHIPPING *
Në atë kohë kur ne dorzojmë porosin tek kompania postare, ajo merr përsipër përgjegjësinë për dorëzim.
Koha e dërgesës:
– në Kosovë brenda ditës pas kohës së prodhimit,
– në vendet e rajonit Shqipëri, Maqedoni, Mal të zi 4-5 ditë pune pas kohës së prodhimit,
– në vendet e Europës 7-12 ditë pune pas kohës së prodhimit.

Nëse vini re se paketa është dëmtuar, hapeni në prani të korrierit. Nëse dyshoni se porosia juaj mund të jetë e dëmtuar, plotësoni formularin e ankesës. Nëse vërehet se paketa është dëmtuar pas largimit të korrierit, për fat të keq, as dëmi i paketës e as ankesa nuk do ju njihen.

Ju lutemi sigurohuni që adresa numrin I jauj i telefonit në shënimin e porosisë të jetë e saktë.

*TERMAT DHE KUSHTET *
Nëse brenda një periudhe prej 14 ditësh pas marrjes së porosisë vëreni defektet teknike, duke përfshirë:
– madhësia e gabuar
– material i gabuar
– dizajni i gabuar
Ju lutem na kontaktoni.

Ne duam që ju të jeni të kënaqur me produktet tona, prandaj na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësim. Ne jemi këtu për ju çdo ditë, përveç ditëve të pushimeve.

______________________________

*SHIPPING*

Note: At the time of pass the package to the courier company or post office, the courier or post company takes over all responsibility for delivery.

If you notice that the package is damaged, collect it from the courier and ask for it to be opened it in the presence. If there is a reason, fill in the complaint form. If you notice the package is damaged after the courier’s departure, unfortunately, neither the damage to the package, nor the complaint will be recognized.

Please make sure the address is correct when you place an order and please provide your phone number in the order note. The phone number is for the courier service. We don`t take the responsibility for a wrong address on package (because of a wrong address entered by the customer).

*TERMS AND CONDITIONS *

If within a period of 14 days upon receipt of the package you notice the technical defects, including::
– wrong size
– wrong material
– wrong design
Please, contact Us.

PLEASE NOTE: Technical defects do not include: color differences due to the differences in color reproduction on computer monitors.

We want you be happy with our products, so please contact us, if you have any questions or concerns. We are here for you everyday, except holidays.

There are no reviews yet.

Be the first to review “K.0315”