Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

K.0311

- Dimensionet e përgjithshme: 110cm x 140cm

Ngjyra: Vjollcë, e Kuqe ose Pink

- 100% EKO standard -

- 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

- 100% rezistent ndaj ujit

Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

€14.00

Category: Tag: ID: 2893

Ju poashtu mund të dërgoni edhe porosit tuaja personale, çdo dëshirë, dizajn është i realizueshëm.

Ky dekor është i zbatueshëm në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.
Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

There are no reviews yet.

Be the first to review “K.0311”