Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

K.0242

- Dimensionet e përgjithshme: 190cm x 80cmm
Ngjyra: Print

Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

€18.00

Category: Tag: ID: 2149

Ju poashtu mund të dërgoni edhe porosit tuaja personale, çdo dëshirë, dizajn është i realizueshëm.

Ky dekor është i zbatueshëm në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.
Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

There are no reviews yet.

Be the first to review “K.0242”