Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

K.0012

- Dimensionet e përgjithshme: 150cm x 230cm
Ngjyra: Kaftë, Gjelbërt, Verdhë

- 100% EKO standard -

- 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

- 100% rezistent ndaj ujit

Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

€28.00

Category: Tags: , , ID: 358

Ju poashtu mund të dërgoni edhe porosit tuaja personale, çdo dëshirë, dizajn është i realizueshëm.

Ky dekor është i zbatueshëm në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.
Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

There are no reviews yet.

Be the first to review “K.0012”