Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

H.0281

- Dimensionet e përgjithshme: 85cm x 100cm
Ngjyra: Zezë, Pink

- 100% EKO standard -

- 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

- 100% rezistent ndaj ujit

Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

€14.00

Category: ID: 65

Ju poashtu mund të dërgoni edhe porosit tuaja personale, çdo dëshirë, dizajn është i realizueshëm.

Ky dekor është i zbatueshëm në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.
Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

Material

95% Cotton, 5% Nylon

There are no reviews yet.

Be the first to review “H.0281”