Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00
Sale

H.0259

- Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 130cm

Ngjyra: Zezë

- 100% EKO standard -

- 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

- 100% rezistent ndaj ujit

Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

€19.00 €14.00

Category: Tags: , ID: 220

Ju poashtu mund të dërgoni edhe porosit tuaja personale, çdo dëshirë, dizajn është i realizueshëm.

Ky dekor është i zbatueshëm në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.
Udhëzimet përkatëse për vendosje ofrohen në paketim.

There are no reviews yet.

Be the first to review “H.0259”