Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

D.17

- Slim fit:

_
Këtu do të keni mundësi që të bleni online nga gjithë bota. Pagesen e bëni online përmes PayPal.

Si mund ta marr produktin:
Menjëherë pas konfirmimit te porosisë, ne do të pregatisim produktin e kërkuar, dhe do e dërgojmë me Postën e Kosovës.

€12.00

Clear selection
SKU: N/A Category: Tags: , ID: 3242

Këto bluza janë të prodhuara nga Delmins, është kompania e parë shqiptare e cila hapat e parë i vendosi duke disenjuar simbolet komëtare ne forma dhe rryma moderne dhe duke i vendosur ato në maica dhe bluza unike, të një kualiteti shumë të lartë.

Size

S, M, L, XL, XXL

There are no reviews yet.

Be the first to review “D.17”