Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00
Showing the single result

H.0299

€21.00
Adding to cart
 • H.0299

  - Dimensionet e përgjithshme: 130cm x 140cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €21.00

  View Product