Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

H.0074

€10.00
Adding to cart

H.0368

€33.00
Adding to cart

H.0380

€8.00€38.00
Adding to cart

U163

€75.00
Adding to cart
 • H.0074

  - Dimensionet e përgjithshme: 90cm x 70cm
  Ngjyra: Zezë, Kuqe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €10.00

  View Product
 • H.0368

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €33.00

  View Product
 • H.0380

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €8.00€38.00

  View Product
 • U163

  Vitorja decor për zbukurimet në kuzhina (sikurse në gjithë botën) përdorim një siperfaqe termoplastik transparent i njohur si “polyacrylate” acrylic hi-gloss 6mm me një shkëlqim të lartë duke ju dhënë një pamje të mrekullushme dhe moderne.
  Ky material është qëndrushem ndaj goditjeve dhe nxehtësisë (deri 90˚) me shumë se 20 herë se qelqi (xhami). Na dergoni dimensionet e hapsirës suaj që t’ju dërgojm oferten e përafërt. Pasi të dakordohemi për çmimin dhe të përzgjedhni dizajnin ne vimë i bëjmë matjet e sakta dhe mbrenda 4 – 5 dite bëhet montimi.

  SHFLETO FLETUSHKEN 

  www. v i t o r j a . c o m | i n f o @ v i t o r j a . c o m | 0 4 5 6 9 9 1 9 9

  €75.00

  View Product