Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

K.0238

€10.00
Adding to cart

K.0239

€10.00
Adding to cart
Sale

K.0240

€16.00 €12.00
Adding to cart

K.0241

€10.00
Adding to cart

K.0242

€18.00
Adding to cart

K.0252

€10.00
Adding to cart

K.0328

€9.00
Adding to cart

K.0329

€9.00
Adding to cart

K.0330

€10.00
Adding to cart

K.0331

€9.00
Adding to cart

K.0332

€9.00
Adding to cart

K.0333

€9.00
Adding to cart

K.0334

€10.00
Adding to cart

K.0335

€9.00
Adding to cart

K.0336

€9.00
Adding to cart

K.0337

€9.00
Adding to cart
  • K.0238

    - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 85cm
    Ngjyra: Print

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €10.00

    View Product
  • K.0239

    - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 80cm
    Ngjyra: Print

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €10.00

    View Product
  • K.0240

    - Dimensionet e përgjithshme: 110cm x 80cm
    Ngjyra: Print

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €16.00 €12.00

    View Product
  • K.0241

    - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 85cm
    Ngjyra: Print

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €10.00

    View Product
  • K.0242

    - Dimensionet e përgjithshme: 190cm x 80cmm
    Ngjyra: Print

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €18.00

    View Product
  • K.0252

    - Dimensionet e përgjithshme: 120cm x 50cm
    Ngjyra: Print

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €10.00

    View Product
  • K.0328

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €9.00

    View Product
  • K.0329

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €9.00

    View Product
  • K.0330

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €10.00

    View Product
  • K.0331

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €9.00

    View Product
  • K.0332

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €9.00

    View Product
  • K.0333

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €9.00

    View Product
  • K.0334

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €10.00

    View Product
  • K.0335

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €9.00

    View Product
  • K.0336

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €9.00

    View Product
  • K.0337

    - 100% EKO standard -

    - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

    - 100% rezistent ndaj ujit

    Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

    €9.00

    View Product