Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

U163

€75.00
Adding to cart

Acrylic Canvas

,
€10.00€80.00
Adding to cart
 • U163

  Vitorja decor për zbukurimet në kuzhina (sikurse në gjithë botën) përdorim një siperfaqe termoplastik transparent i njohur si “polyacrylate” acrylic hi-gloss 6mm me një shkëlqim të lartë duke ju dhënë një pamje të mrekullushme dhe moderne.
  Ky material është qëndrushem ndaj goditjeve dhe nxehtësisë (deri 90˚) me shumë se 20 herë se qelqi (xhami). Na dergoni dimensionet e hapsirës suaj që t’ju dërgojm oferten e përafërt. Pasi të dakordohemi për çmimin dhe të përzgjedhni dizajnin ne vimë i bëjmë matjet e sakta dhe mbrenda 4 – 5 dite bëhet montimi.

  SHFLETO FLETUSHKEN 

  www. v i t o r j a . c o m | i n f o @ v i t o r j a . c o m | 0 4 5 6 9 9 1 9 9

  €75.00

  View Product
 • Acrylic Canvas

  ,

  Acrylic Canvas i përsonalizuar.

  Piktura(Canvas) mund t'i realizoni fotot më te bukura, t'i ruani si kujtim ne murin tuaj.

  €10.00€80.00

  View Product
 • ZBUKURIMI I KUZHINAVE

  Vitorja decor për zbukurimet në kuzhina përdorim një material special (sikurse në gjithë botën) siperfaqe termoplastike transparente e njohur si “polyacrylate” hi-gloss 6mm me një shkëlqim të lartë duke ju dhënë një pamje të mrekullushme dhe moderne.

  Ky material është i qëndrushem ndaj goditjeve dhe nxehtësisë (deri 90°) ME GARANCION nga prodhuesi, më shumë se 20 herë se qelqi (xhami).

  Çmimi për Metër gjatësi është 75.00€. Ne çmim përfshihet realizimi dhe montimi.

  Nese doni të bëni porosi së pari e përzgjedhni dizajnin pastaj ne vimë i bëjmë matjet e sakta dhe mbrenda 3 – 4 dite bëhet montimi.

  Shiko katallogun e ri me dizajne të reja për vitin 2017:  SHFLETO FLETUSHKEN 

  13087133_1044741482263071_5209358773457902966_o
  www. v i t o r j a . c o m | i n f o @ v i t o r j a . c o m | 0 4 5 6 9 9 1 9 9

  View Product