Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

K.0194

€14.00
Adding to cart

K.0195

€23.00
Adding to cart

K.0196

€14.00
Adding to cart

K.0205

€6.00
Adding to cart

K.0208

€12.00
Adding to cart

K.0214

€14.00
Adding to cart

K.0215

€7.99
Adding to cart

K.0216

€14.00
Adding to cart

K.0221

€16.00
Adding to cart

K.0222

€14.00
Adding to cart

K.0230

€14.00
Adding to cart

K.0231

€14.00
Adding to cart

K.0232

€12.00
Adding to cart

K.0233

€14.00
Adding to cart

K.0244

€14.00
Adding to cart

K.0254

€24.00
Adding to cart
 • K.0194

  - Dimensionet e përgjithshme: 51cm x 150cm
  Ngjyra:E Kuqe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0195

  - Dimensionet e përgjithshme: 170cm x 130cm
  Ngjyra:E Gjelbert, Kafe, Portokalli, Kalter

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €23.00

  View Product
 • K.0196

  - Dimensionet e përgjithshme: 130cm x 80cm
  Ngjyra:E Gjelbert, Kuqe, Kalter

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0205

  - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 60cm
  Ngjyra:E Kuqe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €6.00

  View Product
 • K.0208

  - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 80cm
  Ngjyra:E Kuqe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €12.00

  View Product
 • K.0214

  - Dimensionet e përgjithshme: 120cm x 75cm
  Ngjyra:Pink,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0215

  - Dimensionet e përgjithshme: 70cm x 40cm
  Ngjyra: Pink

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €7.99

  View Product
 • K.0216

  - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 60cm
  Ngjyra: Pink

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0221

  - Dimensionet e përgjithshme: 200cm x 120cm
  Ngjyra: E Bardhë, Kaltër

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €16.00

  View Product
 • K.0222

  - Dimensionet e përgjithshme: 210cm x 150cm
  Ngjyra: E Kaltër, Portokalli

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0230

  - Dimensionet e përgjithshme: 120cm x 80cm
  Ngjyra: E Bardhe, Kafe, Portokalli

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0231

  - Dimensionet e përgjithshme: 140cm x 140cm
  Ngjyra:Kafe, Pink, Gjelbert

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0232

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €12.00

  View Product
 • K.0233

  - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 63cm
  Ngjyra: E Zezë,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0244

  - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 60cm
  Ngjyra: E Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0254

  - Dimensionet e përgjithshme: 125cm x 240cm
  Ngjyra: Kafe, Kaltër

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €24.00

  View Product