Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

K.0354

€28.00
Adding to cart

K.0355

€33.00
Adding to cart

K.0356

€38.00
Adding to cart

K.0357

€28.00
Adding to cart

K.0358

€28.00
Adding to cart

K.0359

€33.00
Adding to cart

K.0369

€28.00
Adding to cart

K.0370

€28.00
Adding to cart

K.0371

€38.00
Adding to cart
Sale

K.0007

€32.00 €26.00
Adding to cart

K.0105

€14.00
Adding to cart

K.0107

€14.00
Adding to cart

K.0300

€28.00
Adding to cart

K.0012

€28.00
Adding to cart
Adding to cart
 • K.0354

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €28.00

  View Product
 • K.0355

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €33.00

  View Product
 • K.0356

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €38.00

  View Product
 • K.0357

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €28.00

  View Product
 • K.0358

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €28.00

  View Product
 • K.0359

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €33.00

  View Product
 • K.0369

  - Dimensionet e përgjithshme: 130cm x 70cm
  Ngjyra: Print

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €28.00

  View Product
 • K.0370

  - Dimensionet e përgjithshme: 130cm x 70cm
  Ngjyra: Print

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €28.00

  View Product
 • K.0371

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €38.00

  View Product
 • K.0007

  - Dimensionet e përgjithshme: 125cm x 200cm
  Ngjyra: Bardhë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €32.00 €26.00

  View Product
 • K.0105

  - Dimensionet e përgjithshme: 105cm x 70cm
  Ngjyra: Pink

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0107

  - Dimensionet e përgjithshme: 90cm x 65cm
  Ngjyra: Kaltër

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • K.0300

  - Dimensionet e përgjithshme: 150cm x 230cm
  Ngjyra: Bardhë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €28.00

  View Product
 • K.0012

  - Dimensionet e përgjithshme: 150cm x 230cm
  Ngjyra: Kaftë, Gjelbërt, Verdhë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €28.00

  View Product
 • Baby on Board-Personal

  - Dimensionet e përgjithshme: 20cm x 20cm

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €3.00

  View Product
 • Emra Personal

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 30cm

  TRANSPORTI FALAS NË GJITHË TERITORIN E KOSOVËS.

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €8.00

  View Product