Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00
Adding to cart
Adding to cart
Adding to cart
Adding to cart
Adding to cart
Adding to cart

O.0275

,
€16.00
Adding to cart
Sale

O.0276

,
€12.00€19.00 €9.00€16.00
Adding to cart

O.0277

,
€12.00
Adding to cart

O.0278

,
€18.00
Adding to cart
Sale

O.0279

,
€18.00 €14.00
Adding to cart

O.0280

,
€14.00
Adding to cart
Sale

O.0281

,
€15.00 €13.00
Adding to cart

O.0282

,
€8.00€24.00
Adding to cart
Sale

O.0283

,
€16.00€22.00 €14.00€18.00
Adding to cart
Sale

O.0284

,
€16.00€29.00 €14.00€24.00
Adding to cart
 • O.0025

  , ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 50cm

  Ngjyra:Kuqe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • O.0026

  , ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 60cm

  Ngjyra:E Kalter

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • O.0027

  , ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 60cm

  Ngjyra:E Gjelbert

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • O.0028

  , ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 60cm

  Ngjyra: Kafe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • O.0029

  , ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 50cm x 90cm

  Ngjyra: E Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • O.0030

  , ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 60cm

  Ngjyra: Hiri

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • O.0275

  ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 70cm x 100cm

  Ngjyra: Print

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €16.00

  View Product
 • O.0276

  ,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €12.00€19.00 €9.00€16.00

  View Product
 • O.0277

  ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 70cm

  Ngjyra: Hiri

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €12.00

  View Product
 • O.0278

  ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 110cm x 70cm

  Ngjyra: E Zezë, Gold

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €18.00

  View Product
 • O.0279

  ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 90cm

  Ngjyra: E Bardhë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €18.00 €14.00

  View Product
 • O.0280

  ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 70cm
  Ngjyra: Gold

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • O.0281

  ,

  - Dimensionet e përgjithshme: 65cm x 100cm

  Ngjyra: Print

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €15.00 €13.00

  View Product
 • O.0282

  ,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €8.00€24.00

  View Product
 • O.0283

  ,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €16.00€22.00 €14.00€18.00

  View Product
 • O.0284

  ,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €16.00€29.00 €14.00€24.00

  View Product