Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

F.0071

, ,
€6.00€24.00
Adding to cart

H.0001

€53.00
Adding to cart

H.0009

€12.00
Adding to cart

H.0011

€16.00
Adding to cart

H.0014

€16.00
Adding to cart

H.0019

€14.00
Adding to cart

H.0025

€14.00
Adding to cart

H.0026

€21.00
Adding to cart

H.0049

€3.00
Adding to cart

H.0052

€2.00
Adding to cart

H.0071

€22.00
Adding to cart

H.0087

€22.00
Adding to cart

H.0091

€18.00
Adding to cart

H.0096

€23.00
Adding to cart

H.0112

€23.00
Adding to cart

H.0206

€27.00
Adding to cart
 • F.0071

  , ,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €6.00€24.00

  View Product
 • H.0001

  - Dimensionet e përgjithshme: 200cm x 300cm
  Ngjyra: Kaftë, Gjelbërt,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €53.00

  View Product
 • H.0009

  - Dimensionet e përgjithshme: 30cm x 240cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €12.00

  View Product
 • H.0011

  - Dimensionet e përgjithshme: 130cm x 50cm
  Ngjyra: Kaftë, Kaltër
  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €16.00

  View Product
 • H.0014

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 170cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €16.00

  View Product
 • H.0019

  - Dimensionet e përgjithshme: 75cm x 120cm

  - Ngjyra: Kaftë,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • H.0025

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • H.0026

  - Dimensionet e përgjithshme: 130cm x 150cm

  - Ngjyra: Kaftë, Ari

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €21.00

  View Product
 • H.0049

  - Dimensionet e përgjithshme: 20 copë
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €3.00

  View Product
 • H.0052

  - Dimensionet e përgjithshme: 40cm x 25cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €2.00

  View Product
 • H.0071

  - Dimensionet e përgjithshme: 180cm x 95cm
  Ngjyra: E Zezë, portokalli, hiri

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €22.00

  View Product
 • H.0087

  - Dimensionet e përgjithshme: 280cm x 150cm
  Ngjyra: Kaftë, Gold

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €22.00

  View Product
 • H.0091

  - Dimensionet e përgjithshme: 70cm x 130cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €18.00

  View Product
 • H.0096

  - Dimensionet e përgjithshme: 120cm x 195cm
  Ngjyra: Kaftë, Gjelbërt,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €23.00

  View Product
 • H.0112

  - Dimensionet e përgjithshme: 85cm x 110cm
  Ngjyra:Kuqe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €23.00

  View Product
 • H.0206

  - Dimensionet e përgjithshme: 190cm x 165cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €27.00

  View Product