Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

H.0008

€135.00
Adding to cart

H.0051

€14.00
Adding to cart
Sale

H.0062

€14.00 €7.00
Adding to cart

H.0237

€29.00
Adding to cart

H.0238

€18.00
Adding to cart

H.0260

€55.00
Adding to cart

H.0288

€15.00
Adding to cart

H.0336

€9.00
Adding to cart

H.0355

€14.00€33.00
Adding to cart

H.0082

€14.00
Adding to cart

H.0117

€14.00
Adding to cart

H.0239

€9.00
Adding to cart

H.0251

€18.00
Adding to cart

H.0093

€29.00
Adding to cart
Sale

H.0259

€19.00 €14.00
Adding to cart

H.0313

€19.00
Adding to cart
 • H.0008

  - Dimensionet e përgjithshme: 350cm x 220cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €135.00

  View Product
 • H.0051

  - Dimensionet e përgjithshme: 75cm x 170cm

  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • H.0062

  - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 65cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00 €7.00

  View Product
 • H.0237

  - Dimensionet e përgjithshme: 180cm x 240cm
  Ngjyra: Zezë, Kuqe

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €29.00

  View Product
 • H.0238

  - Dimensionet e përgjithshme: 200cm x 80cm
  Ngjyra: Bardhë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €18.00

  View Product
 • H.0260

  - Dimensionet e përgjithshme: 310cm x 200cm
  Ngjyra: Zezë, Gjelbërt,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €55.00

  View Product
 • H.0288

  - Dimensionet e përgjithshme: 100cm x 130cm
  Ngjyra: Pink

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €15.00

  View Product
 • H.0336

  - Dimensionet e përgjithshme: 30cm x 80cm
  Ngjyra: Gjelbërt,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €9.00

  View Product
 • H.0355

  - Ngjyra: Print

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00€33.00

  View Product
 • H.0082

  - Dimensionet e përgjithshme: 120m x 50cm
  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • H.0117

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €14.00

  View Product
 • H.0239

  - Dimensionet e përgjithshme: 80cm x 80cm
  Ngjyra: Gjelbërt,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €9.00

  View Product
 • H.0251

  - Dimensionet e përgjithshme: 200cm x 120cm
  Ngjyra: Zezë, Portokalli

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €18.00

  View Product
 • H.0093

  - Dimensionet e përgjithshme: 160cm x 220cm
  Ngjyra: Kaftë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €29.00

  View Product
 • H.0259

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 130cm

  Ngjyra: Zezë

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €19.00 €14.00

  View Product
 • H.0313

  - Dimensionet e përgjithshme: 60cm x 115cm
  Ngjyra: Gjelbërt,

  - 100% EKO standard -

  - 100% ngjitës i riciklueshëm PVC

  - 100% rezistent ndaj ujit

  Ngjyrat dhe madhësinë e dekoreve mund t’i porosisni sipas dëshirës.

  €19.00

  View Product