* Letër Muri (Tapeta) & Self-adh (Folje vetëngjitese) *
Vitorja Decor muralet i prodhonë me një cilësi të lartë dhe shtypen me ngjyra EKO. Bojërat tona janë të sigurta, pa erë dhe krejtësisht të padëmshme për shëndetin e njeriut .

Muralet janë të zbatueshara në çdo siperfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare, mobilie.

Për Muralet (tapetat) ju duhet edhe ngjitës (lepak) për vendosje në murin tuaj.
Tapetaaa

Self-adh – folje vetë ngjitëse mjafton t’a zhveshni dhe të vendosni në murin tuaj.
Vinyl

Ne gjithashtu kemi në dispozicion edhe ekipën profesionale për montimin e tyre. Porosinë mund ta bëni me ose pa montim dhe në rast se zgjedhni ta bëni pa montim të gjitha udhëzimet përkatëse për vendosjen e tyre ofrohen në paketim.

Bëni matjet e hapsirës suaj dhe na dergoni, ne do të ju dërgojmë ofertën më të mirë. Muralet janë zgjedhje ideale për cdo lloj hapsire. Nuancat e ngjyrave mund t’i ndryshojmë në disa raste varësisht dizajnit dhe kërkesës së klientit. Materiali që ne përdorim është prodhim Gjerman dhe 100% letër, BIO PRUF(rezestente ndaj mykut,
Më shumë: +383 (0)45 699 199 (viber) | info@vitorja.com

* SHIPPING *
Në atë kohë kur ne dorzojmë porosinë tek kompania postare, ajo merr përsipër përgjegjësinë për dorëzim.
Koha e dërgesës:
– në Kosovë brenda ditës pas kohës së prodhimit,
– në vendet e rajonit Shqipëri, Maqedoni, Mal të zi 4-5 ditë pune pas kohës së prodhimit,
– në vendet e Europës 7-12 ditë pune pas kohës së prodhimit.

Nëse vini re se paketa është dëmtuar, hapeni në prani të korrierit. Nëse dyshoni se porosia juaj mund të jetë e dëmtuar, plotësoni formularin e ankesës. Nëse vërehet se paketa është dëmtuar pas largimit të korrierit, për fat të keq, as dëmi i paketës e as ankesa nuk do ju njihen.

Ju lutemi sigurohuni që adresa, numrin jauj i telefonit në shënimin e porosisë të jetë i saktë.

*TERMAT DHE KUSHTET *
Nëse brenda një periudhe prej 14 ditësh pas marrjes së porosisë vëreni defektet teknike, duke përfshirë:
– madhësia e gabuar
– material i gabuar
– mungonë ndonjë pjesë e muralit
Ju lutem na kontaktoni.

Ne duam që ju të jeni të kënaqur me produktet tona, prandaj na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësim. Ne jemi këtu për ju çdo ditë, përveç ditëve të pushimeve.