Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

Category - Punet tona

Irena

Punet tona

Irena Krasniqi dekoroi ambienin e bukur të shtësë së saj tek Vitorja dekor. E falenderojmë shumë Iren që pasi bëri porosinë e saj të parë tek ne nuk u ndal, ajo vazhdon të bëjë porosi tek ne.

Amela ka dekoruar dhomën e saj në Vitorja dekor

Punet tona

Pranvera dhe Rinori, dy prindërit e Amelës para lindjes së vajzës vendosën që të dekorojnë dhomën e saj tek Vitorja dekor. Një dizajn shumë i bukur dhe unik i përzgjedhur nga Pranvera(Nëna e Amelës) u realizua nga ne…

Elena dhe Doniku kan dekoruar dhomën e tyre

Punet tona

Waaa sa bukur duken punimet në dhomën e Donikut dhe Elenes… Një befasi shumë e mirë për ditëlindjen e Nikit për të dy fëmijët nga Arbresha(nëna e tyre).. I gezofshi zemrat e vogla.

Vitorja ne Klan Kosova

Punet tona

Miq të dashur ju informojmë se sot realizuam një storje për Klan Kosova, i gjithe realizimi i saj është bërë me rastin e dekorimeve në zyret e reja të Ikonë Studio. Dikur me forma më të vështira për…