Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

Category - Punet tona

MURALET

Punet tona

* Letër Muri (Tapeta) & Self-adh (Folje vetëngjitese) * Vitorja Decor muralet i prodhonë me një cilësi të lartë dhe shtypen me ngjyra EKO. Bojërat tona janë të sigurta, pa erë dhe krejtësisht të padëmshme për shëndetin e…

Zbukurimi & shenjëzimin e ambientit të mbrendshëm

Punet tona

Mirëserdhët në botën e mrekullueshme të dizajnit të brendshëm! Vitorja decor është e specializuar në dizajnimin e zbukurimeve/sinjalizimeve të ambientit të mbrendshëm. Ju ofrojmë një gamë të gjerë të dizajneve dhe materialeve të ndryshme për çdo ambient, të…

INTERIOR DESIGN -TRENDET 2016

Punet tona

Cilat janë tendencat më të fundit që përfshijnë shtëpitë moderne? Kjo temë është shumë e gjërë për tu trajtuar thjesht me një artikull, se si të arredojmë shtëpinë me tendecat e fundit të stilit modern, krahasur kjo me…

ZBUKURIME PËR HAPSIRËN E KUZHINËS

Punet tona

Vitorja dekor per zbukurimet ne kuzhina (sikurse ne gjithe boten) perdorim nje siperfaqe termoplastik transparent i njohur si “polyacrylate” hi-gloss 5mm me nje shkelqim te larte duke ju dhene nje pamje te mrekullushme dhe moderne. Ky material eshte…

Princess Ema

Punet tona

Ja dhe një punë e shkëlqyer, realizuar nga Vitorja Decor në bashkëpunim me prindërit e Emës. www.vitorja.com | info@vitorja.com | 045 699 199

Princess Dafina

Punet tona

Realizuar nga Vitorja Decor Porosit tani zbukurime muri: www.vitorja.com | info@vitorja.com | 045 699 199

Princess Bora

Punet tona

Fjolla na dergoi kete foto te vendosur ne dhomen e princeshes se vogel Bora.

Dhoma e Arias

Punet tona

Realizuar nga Vitorja Decor Porosit tani zbukurime muri: www.vitorja.com | info@vitorja.com | 045 699 199

Dhoma e Malit – Dekoruar nga Vitorja Decor

Punet tona

Realizimi i rradhës… Mali u përkujdes për vendosjen e dokoreve tona së bashku me montert e Vitorja decor.

Bora

Punet tona

Edhe Bora e vockel ka zbukuruar dhomën e saj me produktet tona… Bora i gëzofsh zemer, të përqafojmë shumë.