Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

Author - admin

Selvie Ferati

Punet tona

Një pemë shumë e bukur e ideuar dhe realizuar nga Vitorja dekor për Sevdie Feratin. Nder tjerash Znj.Selvie vazhdon të bëjë porosi tek ne dhe të na përgezoj cdo herë për punën tonë.

Irena

Punet tona

Irena Krasniqi dekoroi ambienin e bukur të shtësë së saj tek Vitorja dekor. E falenderojmë shumë Iren që pasi bëri porosinë e saj të parë tek ne nuk u ndal, ajo vazhdon të bëjë porosi tek ne.

Amela ka dekoruar dhomën e saj në Vitorja dekor

Punet tona

Pranvera dhe Rinori, dy prindërit e Amelës para lindjes së vajzës vendosën që të dekorojnë dhomën e saj tek Vitorja dekor. Një dizajn shumë i bukur dhe unik i përzgjedhur nga Pranvera(Nëna e Amelës) u realizua nga ne…

Elena dhe Doniku kan dekoruar dhomën e tyre

Punet tona

Waaa sa bukur duken punimet në dhomën e Donikut dhe Elenes… Një befasi shumë e mirë për ditëlindjen e Nikit për të dy fëmijët nga Arbresha(nëna e tyre).. I gezofshi zemrat e vogla.

Vitorja ne Klan Kosova

Punet tona

Miq të dashur ju informojmë se sot realizuam një storje për Klan Kosova, i gjithe realizimi i saj është bërë me rastin e dekorimeve në zyret e reja të Ikonë Studio. Dikur me forma më të vështira për…