Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

Author - admin

Familja Govori

Punet tona

Disa dekorime shume te bukura te ideuara dhe realizuara nga Vitorja dekor…

Meritoni

Punet tona

Meritoni dekori zyret e tij tek Vitorja dekor…

Perparimi

Punet tona

Ja një dizajn shume i bukur i realizuar nga ne për dhomën e djalit të Përparimit.Më poshtë bashkangjesim edhe komentine tij lidhur me dekoret tona.. Pershendetje Vitorja Deshta tju njoftoj se e perfundova me dizajnin dhe jemi shume…

Ersen & Denata

Punet tona

Ersen Zborci dhe Denata Baholli dekoruan dhom e tyre në Vitorja dekor….

Valoni

Punet tona

Ore muri realizuar nga ne për Valonin…

Mensuri, Shkup

Punet tona

Ja dhe një dekor i yni i vendosur në Shkup tek Mensur Abdiu… Faleminderit shume Mensurit…

Kreatoda

Punet tona

Kreatoda, dekoruan zyret e tyre tek Vitorja dekor…

Ar-Dizajn

Punet tona

Ky është njëri ndër punimet e shumta që u realizuan në sallonin e mobiljeve Ar-Dizajn… Pas suksesit që pati bashkëpunimi mes dy palëve, puna jonë vazhdojë edhe më tutje me ta. I falenderojmë shumë për besimin…

Anastasia

Punet tona

Anastasia dekoroi dhomën e vajzës së saj në Vitorja dekor…

Genc Ajeti

Punet tona

Genc Ajeti dekoroi dhomën e fëmijëve të tij në Vitorja dekor… Sa i lumtur duket djali i tij kur sheh që dhoma e tij tani duket krejt ndryshe, fal dekoreve tona.. Një përqafim shumë i ngrohte zemër për…