Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

Author - admin

Ilda Raci

Punet tona

Ilda eshte njera nder klientet tona te rregullta, qe vazhdimisht na perkrah ne idete dhe projektet tona, dhe vazhdimisht bene porosi tek ne… Ky eshte njeri nder punimet e fundit qe ajo realizoj tek ne, e pershendesim shumeee…

Dekore me motive kombetare

Punet tona

Falenderojme nga zemra edhe mergimtaret tane te cilet gjithmone kane kerkesa te shumta per dekoret tona.. Keto dyja jane punime te realizuara nga Vitorja dekor per nje mergimtar tonin….

Arbesa Mjeku

Punet tona

Arbesa dekori ambientin e saj tek Vitorja dekor…

Liridona Krasniqi

Punet tona

Lira dhe Valdeti kanë bërë porosi tek Vitorja dekor, për banesen e tyre te re… Të sapo martuarëve ju urojmë jetë të gjatë dhe shume te lumtur se bashku….

Valon Asani

Punet tona

Një dizajn i bukur, GLOBI i realizuar në shtëpinë e Valon Asanit… Valoni eshte njeri nga klientet tanë të shumtë. E përshëndesim shumë.

Teuta

Punet tona

Punuar nga Vitorja dekor, porosi e veqante nga nje kliente jona, per te befasuar nenen e sapo sheruar…

Dekorime muri

Punet tona

Nje dizajn i punuar dhe realizuar nga vitorja dekor….

Mobileria BINI

Punet tona

Disa punime te realizuara nga ne në mobilerine Bini ne Prizren…

Familja Krasniqi

Punet tona

Ore muri realizuar nga ne per familjen Krasniqi…

Mik Agency

Punet tona

Mik Agency dekoruan zyret e tyre tek Vitorja dekor.. Një dizajn shume i bukur i realizuar me shume kujdes nga ne, për Mik Agency.