Waaa sa bukur..
Arbeni&Nora, ky cift i mrekullueshëm zbukuruan dhomën e bebushit me këto dy degë shumë të bukura të ideuara dhe realizuara nga Vitorja dekor….
Ju falënderojmë nga zemra për besimin, e bebushi gezoft një jetë me shumë shendet dhe dashuri xoxo.