Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

Blog

ZBUKURIME PËR HAPSIRËN E KUZHINËS

Punet tona

Vitorja dekor per zbukurimet ne kuzhina (sikurse ne gjithe boten) perdorim nje siperfaqe termoplastik transparent i njohur si “polyacrylate” hi-gloss 5mm me nje shkelqim te larte duke ju dhene nje pamje te mrekullushme dhe moderne. Ky material eshte…