Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

Blog

Belkize Rafuna

Punet tona

Dy punime jashtzakonisht te bukura te realizuara nga ne per dhomat e femijeve te znj. Belkize.. Ata u ndane shume te kenaqur me punen tone, i falenderojme shume per besimin…

Dekorime muri

Punet tona

Realizuar nga Vitorja dekor…

Nina dhe Engji

Punet tona

Nina dhe Engji dy zemra te vogla zbukurar dhomene tyre te voclek tek Vitorja dekor… Sa te embel qe jane!

Trigonom

Punet tona

Trigonom njekompani e përkushtuar për te zhvilluar lojera dhe aplikacione për iOS, Android dhe Facebook, zbukuruar ambientine zyreve te tyre me nje tapete shume te bukur te realizuar nga Vitorja dekor…

Denik Prizreni

Punet tona

Nje dizajn i vogel dhe shume i bukur per djalin e sapo lindur te Denikut… Zanit i urojme mireseardhje ne jete, dhe jete shume te gjate em shume dashuri.

Dekore muri

Punet tona

Disa dekore muri te Realizuara nga Vitorja dekor, tek nje kliente jona.

Ilda Raci

Punet tona

Edhe nje dizajn i realizuar ne shtepine e Ildes, per vajzen e saj kesaj radhe.

Majlinda Aliu

Punet tona

Redaktorja e RTK-se Majlinda Aliu zbukuroi ambientin e saj tek Vitorja dekor….

Salloni Shkurta

Punet tona

Edhe kësaj radhe djemt tanë kanë bërë një punë të mrekullueshme. Nje dizajn shumë i bukur i vendosur ne studion e Shkurës. Nje faleminderim shume i madh shkon për Studio Shkurta e cila zgjodhi produktet tona per të…

Mjellma Travel

Punet tona

Zyret e Mjellma Travel u paisen em dekoret tona…